De Zorg van Morgen

Engelmundus
Frank-4.jpg
Door Frank Cornet op 5 oktober 2023 om 08:00

De Zorg van Morgen

Thema avond over de toekomst van de zorg

Op woensdag 18 oktober is iedereen (leden, maar zeker ook niet-leden) van harte welkom op de bijeenkomst waarin de toekomst van de zorg centraal staat. De avond wordt georganiseerd door de ChristenUnie.

Nederland vergrijst in snel tempo. Dat vraagt iets van ons allemaal. Hoe we de zorg organiseren én wat we voor elkaar doen. We zijn allemaal uniek. Dat willen we ook terugzien in de zorg. Hoe wil jij ouder worden? Welke wensen en verwachtingen heb jij? En wat kun jij betekenen voor je partner, je ouders, je buurvrouw? Stel het niet uit. Praat vandaag over morgen.

De bijeenkomst wordt gehouden in de Engelmunduskerk in Oud-Velsen en begint om 16:30 uur met een rondleiding door deze kerk (max 20 personen). Daarna is er een maaltijd en om 19:00 uur de thema-avond. U kunt er ook voor kiezen om alleen de thema avond van 19:00 tot 21:00 uur te bezoeken.

Het wordt een informatieve en interactieve avond, waarin we met elkaar praten over hoe de ouderenzorg er in 2035 uit zal zien bij een toenemende vergrijzing. En dan niet alleen kijken hoe Den Haag het oplost, maar vooral hoe we hier in Velsen antwoord geven op de toenemende zorgvraag.

Aanmelden

Labels: ,